Foci Eb

2024.06.24. 07:52

Az Eb-vel újra életet leheltek a szarvasi Pavilonba

Szarvason a Pavilon-kertben követhetik nyomon a labdarúgó Európa-bajnokság programját mindazok, akik közös meccsnézésre vágynak, amelyet a kontinens torna első napjához időzítve nyitottak meg. Természetesen a magyar válogatott csoport találkozóit megkülönböztetett figyelemmel kísérték nyomon.

Bakulya Mihály

A magyarok meccsei különösen népszerűek. Fotó: Pavilon-kert/Facebook

Bogdán Tamás, a Pavilont működtető helyi Liget Hotel igazgatója elmondása szerint a fókuszban most a labdarúgó Európa-bajnokság szerepel, de a párizsi ötkarikás játékok idejére is hasonló programokkal készülnek.

Az érdeklődők óriás kivetítőn követhetik nyomon a napi mérkőzéseket. A magyar együttes összecsapásai egyfajta közönségtalálkozók is, hiszen azokra rendre egykori válogatott labdarúgókat hívnak meg, akik nem csak kifejtik a véleményüket a látottakról, de esetenként kulisszatitkokat is megosztanak. A svájciak elleni találkozón a város szülötte, Tőzsér Dániel volt a díszvendég, a német-magyart Böőr Zoltán és a kétszeres NB I.-es gólkirály, Bajzát Péter kommentálta, a vasárnapi skótok elleni meccs előtt pedig Németh Krisztiánnal találkozhattak a kilátogató szurkolók.

Az Európa-bajnoksághoz tippjátékot is kapcsoltak, az eredményt eltalálók rendre ajándékot kapnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!