Életmód

2010.07.26. 07:33

Több tíz- és százezres hazai celebtáborok

Ha nem tudjuk kire bízni a gyereket a nyári szünetben, és feltétlenül azt szeretnénk, hogy idejekorán elhülyüljön – számtalan lehetőség közül választhatunk. Elküldhetjük például valamelyik hazai híresség vagy hírhedtség nyári táborába, hogy ott faragjanak belőle kis celebet, táncost, médiaszakembert, miegymást. A paletta gyakorlatilag olyan széles, hogy a gyermek vágyainak csak anyuci-apuci pénztárcája és jó ízlése szab határt... Egyébként a felnőtteket is szívesen látják celebjeink.

BAMA

Gyorsan vegyük elő a bőröndöt, dobjuk be a fürdőrucit, papucsot, füstölőt, gitárt, és már indulhatunk is koncertezni, fogyni vagy megtisztulni – valamelyik kedvencünkkel! Ugyanis amelyik celeb csak tud, szervez nyári tábort a kicsik és nagyok legnagyobb örömére – hogy átadhassa azt a mérhetetlen tudást, amit hosszabb-rövidebb celebsége ideje alatt magára szedett. Egy hét Schobert Norbival 223 ezerért például igazán kecsegtető ajánlat. Már akinek...


A legolcsóbban Pély Barnával és Zoltán Erikával úszhatjuk meg az egy hetes együttlétet. Nem kérnek sokat: dzsessz-, illetve tánctáboruk 40-40 ezer forintba kerül. A Megasztáros műsorvezető hangszerrel várja a kikapcsolódni vágyókat, és kis csapata (ígérete szerint) arról is gondoskodik, hogy a táborozók szakmailag fejlődjenek. Táborlakóik életkora széles: a 18 és 30 közötti tudásra szomjazókat várják. Az énekesnő pedig már „nagynak” számít a táboroztatásban, hiszen idén 18. alkalommal tanítja a kicsiket táncolni. A programban minden nap hat óra tánctanulás, este diszkó szerepel, a korosztály pedig 12 és 18 év között alakul.

Az Első Emelet-táborban aztán már 45 ezer forintba kerül négy nap Szigetmonostoron.
– Eredetileg külföldre szerettünk volna menni, de ez nem jött össze. (…) A program nagyon vegyes, lesz benne közös koncert, nyilvános próba, karaoke, strandolás – árulta el Patkó Béla, vagyis Kiki, az együttes frontembere a Blikknek.
R-GO-ék gidástól, mindenestől akár már 29 ezer forintért is megkaphatók – tavaly legalább is ennyire jött ki személyenként a görögországi együttlét. A már szinte hagyományszámba menő táborról egyelőre még nem tudni, hogy sikerül-e azt a bizonyos egy hetet ott tölteni, ahol tervezik – így az ára sem fix még.

De nem csak a mozogni és énekelni vágyókra számítanak celebjeink – színésztábort is annyian szerveznek, hogy csak reménykedhetünk, van még annyi hét a nyáron, hogy mindre el tudjunk menni... A Barátok Közt-ös Varga Izabella szervezéséről csak annyit lehet tudni, hogy Orosházán tartják a nyári élményeket garantáló tábort, aminek az árát – 60.000 forintot – akár részletben is lehet fizetni.


Létay Dóra és Kálloy-Molnár Péter ugyanilyen témájú tábora, az Ász Ifjúsági Színjátszó Tábor azonban már 70 ezer forintba kerül. Augusztus második hetére még van szabad helyük, igaz, akkor be kell érni Kálloy Molnár Péterrel, ugyanis Létay művésznő csak július utolsó hetében tartózkodik ott. Az exhibicionista 10-19 évesek Dorogon élhetik ki magukat, illetve ott tudhatják meg, hogy lehetnek-e kiváló színészek, vagy inkább ne pazarolják erre a drága idejüket. Meg a szülők pénzét – írta a velvet.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!