Életmód

2009.06.09. 15:59

Az 5 legunalmasabban öltözködő sztár

A legtöbb sztárt csak a színpadon, filmbemutatókon, gálákon látjuk. Egyedinek, stílusosnak, gyakran merésznek tűnik öltözködésük, ezért is szeretjük őket, ezért akarnak sokan hozzájuk hasonlítani. Gyakran pedig kiderül, hogy éppen ezek a sztárok öltözködnek a szürke hétköznapokon átlagosan, sőt kifejezetten unalmasan.

BAMA

Madonna jelenség. Lehet szeretni és utálni, de közömbösen elmenni mellette nem... Stílust, divatot diktál, hiszen folyamatosan, évről évre, évtizedről évtizedre képes megújulni.
De hétköznapi Madonna már közel sem ennyire tündöklő. Inkább elhanyagolt, slampos, és ha nem figyel, látsik rajta az 50 év is...

Katie Holmest is sok kritika éri. Édes, kedves, bájos volt - férje mellett pedig szinte férfiasan kemény lett. Bár Katie soha nem a változatos öltözködéséről volt híres, de a vörös szőnyegen párszor láthattuk már tündökölni, ehhez képest a hétköznapokon a színésznő átlagosan öltözködik.

Jennifer Anistont soha nem az öltözködéséért szerettük, a színésznőt bevallottan nem is érdekli a divat. Így eléggé elképzelhetetlen, hogy valaha is friss nyári rucikban sétáljon a farmer-kapucnis pulcsi összeállítás helyet...

És nem a divat megszállotja Jessica Biel vagy Kristen Stewart sem...

Képgalériánkban a gyönyörű színésznők, kevésbé gyönyörű pillanatai >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!