Digitália

2023.11.30. 14:12

Megmutatjuk, melyik településen válik elérhetővé a Vodafone gigabites internete

A közelmúltban 8 vármegye 71 településén végzett hálózatfejlesztési munkálatokat a Vodafone Magyarország, így november végétől újabb közel 180 ezer háztartásban lesz elérhető a szolgáltató 1 gigabit sebességű vezetékes internetszolgáltatása.

MTI

Forrás: Shutterstock

A fejlesztéssel a szolgáltató üzemeltetésében lévő vezetékes hálózat 81 százalékán tapasztalhatják meg az ügyfelek az otthoni nagykapacitású, szupergyors internetet és TV-t.

A Vodafone Magyarország az elmúlt években folyamatosan dolgozott kábelhálózatainak fejlesztésén és korszerűsítésén. A mostani fejlesztésekkel érintett településeken, november 28. és december 5. között folyamatosan teszi elérhetővé a szolgáltató a szupergyors, 1 gigabit sebességű vezetékes internetet. Az érintett települések között van Kiskunfélegyháza, Gyomaendrőd, Kazincbarcika, Csongrád, Agárd, Baracska, Dinnyés, Ercsi, Gárdony, Gyúró, Kajászó, Kápolnásnyék, Martonvásár, Mór, Nagyveleg, Tordas, Velence.

Pest vármegyében Budajenő, Budakalász, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csomád, Csörög, Dánszentmiklós, Dunaharaszti, Farmos, Kiskunlacháza, Leányfalu, Makád, Páty, Penc, Pilisborosjenő, Pilisszentlászló, Pomáz, Ráckeve, Rád, Százhalombatta, Szentendre, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Taksony, Tápiógyörgye, Tápiószele, Tápiószőlős, Tárnok, Telki, Tök, Újszilvás, Üröm, Vác, Vácduka, Váchartyán, Vácrátót, Zsámbék.

A fejlesztésben Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében Újfehértó, valamint Veszprém vármegyében Alsóörs, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Bánd, Csopak, Felsőörs, Herend, Lovas, Paloznak, Szentgál érintettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!