Samsung Members program

2022.09.24. 06:00

Több mint egymillió magyar felhasználó élvezi az előnyeit

Minden Galaxy felhasználó ingyenesen regisztrálhat az exkluzív tartalmakat és nyereményeket kínáló alkalmazásba.

Forrás: Samsung

Átlépte az egymilliót a Samsung Members magyarországi felhasználóinak száma. Az alkalmazás négy évvel ezelőtt még nagyjából 230 ezer hazai tagot számlált, azonban az exkluzív tartalmaknak, nyereményjátékoknak és a felhasználói támogatásnak köszönhetően a program népszerűsége az elmúlt években folyamatosan nőtt a Samsung Galaxy okostelefon és tablettulajdonosok körében.

„A Samsung Members program exkluzív kedvezményeket, gyors támogatást, inspirációt és nyereményjátékokat kínál a regisztrált tagok számára, teljessé téve ezzel a felhasználói élményt” – mondta el Witsch Gerda, a Samsung Electronics Magyar Zrt. marketing igazgatója.

„A személyre szabott ajánlatok mellett a program állandó inspirációt is nyújt a felhasználóknak, nem véletlen, hogy világszerte már több mint 16 millióan csatlakoztak ehhez a közösséghez. Nagy öröm számunkra, hogy 2022-ben a Magyarországi felhasználók száma is átlépte az egymilliót, hiszen így egyre többen vannak azok, akik még teljesebb, egyedi Samsung Galaxy-élményben részesülhetnek.”

Az alkalmazást egy nagyon egyszerű és gyors regisztrációt követően minden Galaxy okostelefon és tablet tulajdonos használhatja, és hozzáférhet többek között a szakértői tippekhez, tanácsokhoz, exkluzív tartalmakhoz és nyereményjátékokhoz is. A közösség fülnél kérdéseket tehetnek fel a szakértőknek és tippeket oszthatnak meg a felhasználók, folyamatos támogatást élvezve így.

Az itt elérhető nyereményjátékok is folyamatosan megújulnak, wellness hétvégét, kütyüket, belépőket, hozzáféréseket lehet nyerni velük.

Címkék#Samsung

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!