vajon honnan jött?

2021.02.28. 14:09

Nem fogja kitalálni, mi volt az első szó, amit Archie herceg kimondott

Egy egészen kicsit másra számítottunk.

Fotós: AFP

Fotós: AFP

Nagyon úgy tűnik, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle lassan, de biztosan belép a hollywoodi hírességek közé, legalábbis ami a nyilvános szerepléseiket illeti.

A brit királyi családot faképnél hagyó házaspár a legendás tévés nagyasszonynak, Oprah Winfreynek adott egy mindent részletbe belemenő mélyinterjút, ám előtte még volt egy jelenésük a népszerű komikusnál, James Cordennél is.

Az angolként az Egyesült Államokban karriert csináló Corden régóta jó barátja a hercegnek, és még az esküvőjén is ott volt, így a közösen eltöltött délutánjuk igazán oldott hangulatban telt. Harry például őszintén beszélt arról is, milyen érzés apának lenni.

A fiam most múlt másfél éves, de már fantasztikus kis fickó. Már képes összerakni három-négy szót is egymás után, és dalokat énekel. Az első szó, amit kimondott, az a krokodil volt.

– mondta a herceg, aki azt is elárulta, hogy Archie karácsonyra egy gofrisütőt kapott dédnagymamájától, II. Erzsébet brit királynőtől, így azóta általában az egész család azt reggelizik, természetesen annak is a szuperegészséges, organikus változatát.

Harry elmesélte azt is, hogy bár a királyi családban ellátott teendőitől visszalépett, ettől még az egész élete a közösség szolgálatáról szól, és ezt nem érzi tehernek.

A közösen eltöltött délután során egyébként Los Angeles több luxusházát is bejárták, többek között az a bel-airi ingatlant is, ahol a 90-es években a Kaliforniába jöttem című sorozatot forgatták.

Borítókép: Meghan, Harry és a kis Archie 2019 májusában

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!