Beol(va)show

2004.11.18. 16:25

A Lidl meg a Mádl

Hartay Csaba

[caption id="" align="alignleft" width="79"] Hartay Csaba
[/caption]Betört, berobbant az új hiperszupermarket, megnyílt a Lidl. Mádl Ferenc nem vállalta el a megnyitó beszédet, pedig felkérték, írtak is neki, hogy tetszik érteni, Lidl, meg Mádl, szóval mi nagyon szeretnénk. Lehet ottan kapni Japppán szerkezetű órát párszáz forintért, három éves garanciával. Sört negyvenvalahányért, meg dobozos olasz vörösbort egy százasért.

Hejj, amikor még csak ama Közért működött hazánkban

Olcsóság indul, minőség marad. Kíváncsi vagyok, mennyire bírnak odasuhintani a Teszkónak meg a többi nagynak. Még vasárnap este is nyitva lesznek, megszűnik a szombat délelőtti vészbevásárlás. Hejj, amikor még csak ama Közért működött hazánkban, illetve ABC, vagy a sarki bót, Fogy. árral a Frutta dobozos üdítőn. Meg azok a magas tápértékű ötven filléres tejporok. Naponta harmincat-negyvenet is felszippantottunk a lakótelepi gyerekekkel. Ráküldtünk két zacsi szotyolát, plusz egy citromízűnek hazudott ultrasavanyú üdítőport. Nemtom ki emlékszik még rá, kis műanyag flakonban árulták, jelentkezzen, aki készített belőle üdítőt és nem szórta bele azonnal a gyomrába! Szóval itt a Lidl, kis nyelvtörő beszédhibás ovisoknak. Annnyyúúú, vigyél el a Lidmndlml-beee! Majd ha rendesen kiejted, esetleg akkor, édes gyermekem. Még szerencse, hogy nincs olyan szlovák jégkrémmulti, hogy Zmrzlna (valahogy így mondják arrafelé a fagyit), mert akkor kevés kis logopédus-tanítvány kapna kézhez jutalmul azonnal egy akciós, tizenhárom forintos pálcikást.

Kapcsolódó cikk: Óriási titok a Lidl?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!