Hirdetés

2024.04.11. 07:00

Pénzeső a Csaba Centerben

A Tavaszi Kuponnapokon kedvezményes vásárlás és Pénzeső várja a vásárlókat a Csaba Centerben.

PR cikk

Most először egy olyan nyereményjátékkal készül a Center, amiben a vásárlókon múlik, hogy ki mennyivel tér majd haza.

Nem kell hozzá más, csak 10.000 Ft értékű blokk, egy jó húzás és egy jó technika, amivel a pénzesőben megkaparintja az erre a célra gyártott Centeres bankjegyeket.

Ha meghallják a bevásárlóközpontban a Money, money, money című örökzöld slágert, onnan már tudni lehet, hogy a nyertes tiszteletére szól és valaki hamarosan beleáll az óriás széfbe, hogy elkezdje gyűjteni a pénzt.

 

A Pénzesőben 250.000 Ft nyeremény várja a vásárlókat.

A játék egyszerű:

A Csaba Center üzleteiben történő, 10.000 Ft feletti vásárlást követően az Információs Pultnál lehet húzni egy sorsjegyet.

Ha a sorsjegyen az áll: „Gratulálunk! Ön játszhat!” akkor indul az akció izgalmas része.

A vásárló megkapja a részletes útbaigazítást és a szabályokat, majd beleáll a színpadon felállított pénzautomatába.

1 perc áll rendelkezésére, hogy a szabályok betartása mellett összegyűjtsön annyi Center Forintot, amennyit csak tud.

Ha valaki nem járna szerencsével és a sorsjegyen nem a nyerő feliratot olvassa, annak sincs csüggedésre oka, hiszen a játék 4 napig tart: április 11-14-ig. Minden nap 10.00-18.00 óráig lehet próbálkozni, csupán a vásárlást követő 10.000 Ft feletti blokk megléte szükséges hozzá.

Ha már vásárlás, akkor fontos megjegyezni, hogy nem véletlen, hogy ezen a 4 napon tart a játék, hiszen ekkor zajlik az év legnagyobb shoppingünnepe, a Tavaszi Kuponnapok.

Április 11-14. között a minden a legújabb divatról és az akciókról szól. Az üzletek -10%, -20%, -30% sőt akár -50%-os kedvezményekkel kínálják a legújabb tavaszi/nyári termékeket!

A ruha és kiegészítők mellett szert lehet tenni cipőkre, sportfelszerelésre, kozmetikumokra, ételekre és akár műszaki / elektronikai cikkekre is.

A kuponokat a Csaba Center applikációjából lehet letölteni. Jó hír, hogy a kuponok többször, több alkalommal is felhasználhatóak, így nem kell aggódni amiatt, ha valami lemaradt volna egy korábbi vásárlás során.

Minden kedves vásárlónak a Tavaszi Kuponnapon kellemes vásárlást, a Pénzeső játékban sok szerencsét kíván a Csaba Center!

A részletekért keresse fel a Csaba Center weboldalát.

www.csabacenter.hu/hirek-akciok

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában