Hirdetés

2024.03.28. 07:07

Dínó Park: ismét várják a látogatókat a dínók Gyulán - galériával

Felébredtek a dínók Gyulán – ismét megnyitotta kapuit a Gyulai Dínó Park. A Dínó Park számos különleges kalandot ígér a látogatóknak.

PR cikk

Fotó: Kiss Zoltán

Gyula napfényes és virágos városában mindenki szeret sétálni, a város méltán híres a vendégszeretetéről. Ezúttal azonban a Fehér-Körös-csatorna partján lődörgők készüljenek valami szokatlanra. A parton húzódó erdőben, a Dínó Parkban dinoszauruszok vertek tanyát.

Aki nem fél, az egészen testközelből is megcsodálhatja a régi idők sárkányait, de vigyázzon, a dinoszauruszok a farkukat lendítve a karmaikkal feléjük kaphatnak, és bizony haragosan morognak, vagy nagy fogaikat mutogatva ordítanak a nézelődőkre, meg persze egymásra is. Nem egyszerű dolog három tucat dinoszauruszt egy erdőbe összeterelni és ott tartani…

Aki kíváncsi a meglepően sokféle, érdekesebbnél érdekesebb kihalt állatra, amelyek természetes közegükben még hátborzongatóbbak, vagy hogy milyen az, amikor a fák között megmozdul egy dinoszaurusz, az ne hagyja ki az élményt!

A borzongás után pedig több mint 20-féle szabadtéri élmény játék várja a kedves látogatókat a Dínó Tanya udvarán, hogy a Dínó Tanyán töltött idő emlékezetes maradjon kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kaland-Játék-Tudomány! Ez egy szuper program az egész családnak! Játékok kicsiknek és nagyoknak! Szeretettel vár a Gyulai Dínó Park!

A 2024-es nyitvatartás: Mindennap, ünnepnapokon is 10-től 17 óráig.

Gyulai Dínó Park
Gyula, Tiborc utca 51.-től 100 méterre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában