Egyenes beszéd

2024.04.17. 08:23

Orbán Viktor: Brüsszelben változás kell! (videó)

„Elegünk van a migrációból! Elegünk van a háborúból! Elegünk van a genderpropagandából! Brüsszelben változás kell!” – hangsúlyozta a miniszterelnök a közösségi oldalán.

MW

Forrás: Facebook / Orbán Viktor

Mint megírtuk, Orbán Viktor kedden Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnökkel és Fabrice Leggerivel, az EU határvédelmi ügynöksége, a Frontex korábbi vezetőjével, a francia jobboldali Nemzeti Tömörülés (RN) párt listavezetőjével az Európai Parlamentben tartott nyilvános beszélgetést.

A kormányfő az uniós politikáról azt mondta: az Európai Unió elmúlt öt éve a jelenlegi vezetés néhány céljának megvalósításáról szólt. Felhívta rá a figyelmet, hogy Brüsszelben változás kell! 

Ismert: kedden blokád alá vonta a belga rendőrség a békepárti és migrációellenes NatCon konferencia helyszínét. A belga rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, hogy eleget tegyen a területileg illetékes polgármester végzésének, amely átlátszó politikai érvek mentén betiltotta a tanácskozást.

A Mandiner szerdán megírta: komoly fordulat történt az ügyben. A konferencia szervezői még kedden bíróságon támadták meg a baloldali polgármester rendeletét.

Ennek köszönhetően a NatCon konferencia folytatódik, 

a szerdai napon Orbán Viktor és Mateusz Morawieczki is felszólal.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában