Biztató

2024.03.28. 20:23

Megszólalt Gulyás Gergely: már jól van

A miniszter elmondása szerint a Gerincklinikán műtötték meg, a beavatkozás az azt megelőző tíz nap rendkívüli fájdalmától eltekintve előzmény nélküli volt és azonnali cselekvést igényelt.

MW

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Hungaroring felújításáról tartott sajtótájékoztató előtt a Hungaroringen 2024. február 12-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

– A műtét sikeres volt, de újra kellett tanulnom járni – mesélt utóbbi időszakáról a Mandinernek a Miniszterelnökséget vezető miniszter - írja a Magyar Nemzet.

 Gulyás Gergely elmondása szerint a Gerincklinikán műtötték meg, a beavatkozás az azt megelőző tíz nap rendkívüli fájdalmától eltekintve előzmény nélküli volt és azonnali cselekvést igényelt. A miniszter ezzel egyúttal rácáfolt azokra az egyik ellenzéki hírportál által terjesztett pletykára, mely szerint a Honvédkórházban kezelték volna. A miniszter szerint a cikk motivációja az lehetett, hogy leírják, hogy milyen egészségügyi ellátás jár az állami vezetőknek, miközben ő a klinikán feküdt mint a többi beteg.

Ha a két hónappal ezelőtti állapotomhoz viszonyítok, akkor rosszul, ha a műtét utáni helyzethez és időbeli várakozásokhoz, akkor remekül vagyok. Minden fájdalmam megszűnt, bottal magabiztosan, anélkül még bizonytalanul, de tudok járni. Minden jel és orvosi előrejelzés szerint semmilyen maradandó hatása nem lesz a beavatkozásnak

– ecsetelte mostani állapotát Gulyás.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában