Labdarúgás

2024.04.29. 12:54

Vármegyei I. osztály: szoros meccsben bíznak a szeghalmiak

Nem a Mezőmegyer SE–Gyulai Termál FC Békés Vármegyei Kupa döntő az egyetlen tétmérkőzés, amit szerdán rendeznek Békésben, hiszen ekkor pótolják be a 18. fordulóból elmaradt Szeghalmi FC–Szarvasi FC vármegyei I. osztályú találkozót. A párharc május 1-jén, 13 órakor kezdődik Szeghalmon.

Gajdács Pál

A kék mezes szeghalmiak szeretnének meglepetést okozni a dobogós szarvasi vendégeik ellen. Archív fotó: Bencsik Ádám Labdarúgás, Vármegyei I. osztály 17. forduló, Békéscsaba 1912 Előre II. - Szeghalmi FC. Fotó: Bencsik Ádám BÁ Békés Megyei Hírlap

Két kitűnő tavaszi szériát produkáló csapat csap össze, a házigazda sárréti csapat az őszi 14 fordulóban mindössze 11 pontot gyűjtött össze, ehhez a tavasszal eddig lejátszott nyolc bajnokin 16-ot tett hozzá és az őszi 7. helyezésén egy pozíciót javított. A naptári évben hat győzelmet és két vereséget elkönyvelő 47 egységet jegyző szarvasiak sikeresen őrzik második helyüket a tabellán, de a pontokra továbbra is nagy szükségük van ahhoz, hogy megtartsák a távolságot az üldöző Orosházi MTK-ULE és a Békéscsaba 1912 Előre II. előtt. Van tehát tétje a mérkőzésnek.

Május 1., szerda, 13.00:

Szeghalmi FC (6.)–Szarvasi FC (2.)

Oláh Ferenc, a Szeghalmi FC edzője:

– Tudjuk, milyen jó játékerőt képvisel a szarvasi együttes, sorra rúgja a gólokat, hozza az eredményeket, harcol a második helyért. Viszont mi is jó formában vagyunk, bár lesznek hiányzóink. Szeretnék szoros mérkőzést játszani, s ha így lesz, bármi megtörténhet.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában