Röplabda

2024.03.27. 12:23

Izgalmas finisre van kilátás

Népes mezőnnyel bonyolították le szombaton a Fakupáért zajló szarvasi nyílt városi vegyes röplabda-bajnokság ötödik, utolsó előtti fordulóját, melyre 10 csapat nevezett. A legjobban a Bortoló együttese bírta a „gyűrődést”, amely sikerével az összetett pontversenyben is élre állt.

Bakulya Mihály

A győztes Bortoló közel sem teljes csapata

A mezőnyt két csoportba sorsolták, ahol mindenki mindenkivel játszott. A csoportmeccsek végén az elsők a másodikokkal, a harmadikok a negyedikekkel játszottak, hogy előrébb kerülhessenek. A keresztjátékot követően vívták a helyosztókat a csapatok. A döntőben a Bortoló a gyomaendrődieket múlta felül, akik hosszú idő után tűntek fel ismét a Fakupán, míg az összetettben vezető Szarvasvadásznak be kellett érnie a harmadik hellyel, ezzel viszont elvesztette vezető pozícióját. A trófea sorsa az áprilisi utolsó körben dől el.

Az 5. forduló végeredménye: 1. Boroltó (Blaskó Boglárka, Gyulai Fanni, Petrovszki Orsolya, Egri Gergő, Kiss Márton, Radics Roland, Török Richárd), 2. Sánc SC, 3. Szarvasvadász, 4. 5-6, 5. Sendülüdű, 6. Libalapos, 7. Huncut Nokedlik, 8. Nekoma, 9. Istentelen 12.A, 10. VV Retró.
Az összetett pontverseny állása: 1. Boroltó 85 pont, 2. Szarvasvadász 82, 3. Sendülüdű 54, 4. Libalapos 38, 56. VV Retró, Istentelen 12.A 32-32, 7. 5-6 30, 8. Huncut Nokedlik 28.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában