Labdarúgás - Vármegye II.

2024.03.27. 12:30

Tavasszal hibátlan csapatok mérkőznek Kondoroson

Már Nagypénteken elkezdődik az aktuális hét végi vármegyei labdarúgó program. A második vonalban két helyszínen pattog majd a labda, a dömping azonban most is szombatra marad, Lőkösházán pedig az ünnepek miatt sem szakítottak a vasárnapi tradícióval.

Bakulya Mihály

Az elekiek és a szentandrásiak hazai környezetben igyekeznek gyarapítani a pontjaik számát

Fotó: Babák Zoltán

A Vármegyei II./A osztályban már pénteken megejtik a legnagyobb érdeklődésre számot tartó meccset. Az idei formák alapján rangadónak tekinthető párharcra Kondoroson kerül sor, ahol a listavezető házigazdákhoz hasonlóan hibátlan tavaszt maga mögött tudó csabai vasutasok vizitálnak.
A 17. forduló programja. Március 29., péntek, 15.00: Mezőkovácsházi TE (14.)–Mezőberényi LE (6.), Kondorosi TE (1.)–Békéscsabai MÁV SE (8.). Március 30., szombat: 15.00: Elek USE (12.)–Békési FC (5.), Békésszentandrási HMSE (7.)–Füzesgyarmati SK II. (13.), Dévaványai SE (3.)–Mezőmegyer SE (2.), Dobozi SE (4.)–Csabacsűdi GYLSE (10.), Szabadkígyósi SZSC (9.)–OMTK-Rákóczi (12.).

A Vármegyei II./B osztályban mindhárom dobogós együttes hazai pályán szerepel, ami némileg könnyebbé teszi a dolgát. Más kérdés, hogy a Kaszaperre látogató Kétegyháza és a Lőkösházán fellépő Újkígyós is van olyan passzban, hogy képes lehet meglepetést okozni.

A 14. forduló programja. Március 30., szombat, 15.00: Tótkomlósi TC (3.)–Battonyai TK (7.), Kunágotai TE (11.)–Köröstarcsai KSK (5.), Kaszaper FC (1.)–Kétegyházi SE (4.), Magyarbánhegyesi FC (9.)–Csanádapácai EFC (6.), Csorvási SK (8.)–Kevermes SE (12.). Március 31., vasárnap, 15.00: Lőkösháza KSK (2.)–Újkígyós FC (10.).

A III. osztály ezen a hétvégén csak a Déli csoportban rendeznek fordulót ahol a harmadik kör veszi kezdetét. A második helyen tanyázó Kamut a szeszélyes megyerieket fogadja a 19. játéknap fő meccsén. Sokakat foglalkoztató kérdés azonban, hogy a telekiek képesek lehetnek-e hasonlóan megnehezíteni a sámsoniak dolgát, mint tették azt legutóbb a listavezetővel?

A 19. forduló programja. Március 30., szombat, 15.00: Kardos KSK (7.)–Végegyházi SE (1.), Kamuti SK (2.)–Mezőmegyer SE II. (5.), Gádorosi LSE (4.)–Medgyesegyháza SE (6.), Telekgerendási LSC (8.)–Békéssámsoni SK (3.). Szabadnapos: Gerlai SE (9.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában