Választások

2024.05.01. 16:13

Ne plakátrongálással, hanem szavazással nyilvánítsunk véleményt: kéri a Fidesz jelöltje

Ne rongáljunk, ne tegyük tönkre senkinek kampányeszközeit, folytassa mindenki tisztességes eszközökkel a kampányt – kéri Opauszki Zoltán, a Fidesz-KDNP békéscsabai képviselőjelöltje. A jelenlegi közgyűlés FIDESZ-KDNP képviselőcsoportja vezetője politikai oldaltól függetlenül elítéli a plakátrongálást.

Beol.hu

„Az elmúlt napokban több helyütt láttam, tapasztaltam, olvastam, hogy az egyes képviselőjelöltek – legyenek azok bármely jelölőszervezet jelöltjei – plakátjait letépték, összefirkálták, felgyújtották, megrongálták. Jómagam – eddig legalábbis – nem voltam elszenvedő alanya efféle károkozásnak, de mégiscsak úgy gondolom, nem mehetünk el szó nélkül a történések mellett” – írta közösségi oldalán Opauszki Zoltán, a Fidesz-KDNP egyik békéscsabai jelöltje, a jelenlegi közgyűlés FIDESZ-KDNP képviselőcsoportja vezetője. 

plakátrongálás, választás, jelölt, szavazás
Opauszki Zoltán elítéli a plakátrongálást, történjen az bármely politikai oldal kárára.
Forrás: Facebook/Opauszki Zoltán

Arra szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy nem tisztességes, nem korrekt, nem elfogadható senki részéről, a demokratikus megmérettetésben részt vevő jelöltek, szervezetek plakátjait tönkretenni, egymást, másokat tisztességtelen jelzőkkel illetni.

„Tisztelettel arra kérek mindenkit, legyen az bármelyik szervezet jelöltje, képviselője, aktivistája vagy csupán egy magánember, tartsuk tiszteletben egymást!  Véleményét mindenki a szavazófülkében fejezze ki. Ne rongáljunk, ne tegyük tönkre senkinek kampányeszközeit, folytassa mindenki tisztességes eszközökkel a kampányt. Arra biztatok mindenkit, június 9-én menjen el szavazni, és akkor, ott, a szavazófülkében, tollal a kezében fejezze ki véleményét, támogassa a számára szimpatikus jelöltet, ne közterületi rongálással alkossanak véleményt¨ – fogalmazott Opauszki Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában