Ajándék Ica néninek

2024.04.10. 17:17

Szuhaj Pálnét köszöntötte 90. születésnapján Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere

Otthonában, férje és lánya társaságában köszöntötte szerdán Kondoros szépkorú polgárát, Szuhaj Pálnét Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere 90. születésnapja alkalmából.

Nyemcsok László

Szuhaj Pálné és Ribárszki Péter

– Megtisztelő számomra, hogy e jeles alkalomnak én is részese lehettem, és tolmácsolhattam az ünnepelt felé jómagam és önkormányzatunk jókívánságait – hangsúlyozta Ribárszki Péter. – A szépkorúak iránti tiszteletem és megbecsülésem jeléül örömmel nyújtottam át az ünnepelt részére kiállított, személyes köszöntő emléklapot, és városunk szerény ajándékát.

Ica néni és Ribárszki Péter a múlt kedves emlékeiről, Kondorosról, a családról beszélgetett. Emellett arról is, hogy Ica néni életében mindig is meghatározó szerepet töltött be a munka, így ha teheti, mindennap tevékenykedik egy kicsit az otthonában.

– Kívánom, hogy még sok-sok éven át élvezze Ica néni az őt körül vevők megbecsülését és szeretetét – mondta Kondoros polgármestere. – Kísérje Isten áldása a továbbiakban is, tartsa meg őt még sokáig egészségben, boldogságban, hozzon az életébe sok örömöt és derűt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában