Tavaszi Kuponnapok

2024.04.10. 12:43

Pénzeső hull négy napon át a Csaba Centerben

Pénzeső hull négy napon keresztül, csütörtöktől vasárnapig a Csaba Centerben, ugyanis a Tavaszi Kuponnapok keretében egy nyereményjátékot hirdettek a vásárlók számára – ismertette a békéscsabai bevásárlóközpontban szerdán tartott sajtótájékoztatón Hrabovszki György igazgató.

Licska Balázs

A Glamour-napok kapcsán Tavaszi Kuponnapokat tartanak a Csaba Centerben, és azokban az üzletekben is kínálnak 10-től 50 százalékig terjedő kedvezményeket, amelyek nem hálózatban működnek. A kuponok elérhetők a Csaba Center applikációjában, de a honlapjáról is letölthetők, illetve az információs pultban szintén segítenek, hogy mely boltok kínálnak akciókat.

pénzeső, nyereményjáték, Csaba Center
Hrabovszki György igazgató elmondta, hogy csütörtöktől vasárnapig pénzeső hull a Csaba Centerben. Fotó: Licska Balázs

Hrabovszki György igazgató hozzátette: a megszokottakhoz képest formabontó módon keltik fel a vásárlók érdeklődését, hogy érdemes betérni a Csaba Centerbe. Pénzesős játékot hirdettek, amelynek lényege, hogy a légváron belül repkednek a játékpénzek – 500, 1000 és 2000 forintos címletek –, és ezekből kell egy perc alatt minél többet összegyűjteni meghatározott szabályok szerint. Az összeszedett pénzt utalványként kapják meg a nyertesek.

A játékban azok vehetnek részt, akik legalább 10 ezer forint értékben vásárolnak a Csaba Centerben, ez az összeg összejöhet egy, de akár két blokkból is. Ők az információs pultnál húzhatnak egy sorsjegyet, és ha azon az áll, hogy játszhatnak, akkor mehetnek a légvárba, az összesen akár 250 ezer forintos, de legalább 10 ezer forintos garantált nyereményért. Mind a négy napon tíz, játékra lehetőséget adó sorsjegyet rejtenek el a sikertelenek között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában