Visszatekintő

2024.04.14. 18:15

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Ez érdekelte a héten a legjobban olvasóinkat

Fotó: BMH

Hamarosan átadják az M44-es Lakitelek és Szentkirály közötti új szakaszát. Ezzel létrejön Békés vármegye és a főváros közvetlen gyorsforgalmi összeköttetése. 

Letért az úttestről, és árokba borult egy busz Székkutas és Orosháza között, a 47-es főút 177-es kilométerszelvényénél. Az orosházi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, melynek során áramtalanították a járművet. A buszon kilenc ember utazott. 

Elgázolt egy embert egy nemzetközi vonat Gyomaendrőd közelében. A szerelvényen körülbelül hetvenen utaztak. Az esethez a helyi önkormányzati tűzoltók, valamint a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult. A tűzoltók a vonat utasainak segítettek átszállni a mentesítő járatra. 

Elindult a Tündérszépek, lehet osztani a szíveket a szépségeknek. Az idei szépségversenyen – ahogy korábban, úgy most is – olvasóink is dönthetnek a továbbjutásról.

Eladó egy exkluzív családi ház Békéscsaba belvárosában. A kétszintes, 600 m2-es ingatlanhoz közel ezer négyzetméter parkosított kert is tartozik. A földszinten akadálymentesített, lenyűgöző aula bűvöli el a belépőt. Ha vállalkozását egyedi épületben működtetné, oktatási centrumot, képzési központot vagy magánorvosi rendelőt hozna létre, ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, legyen Ön a szerencsés tulajdonos!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában