Békés vármegye

2024.03.24. 16:03

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu

Imádta a békéscsabai közönség, és ő imádta a közönséget és az Előrét, amelyről még mindig nagy szenvedéllyel beszél, a Kórház utcai pályát. Ahogy végig sétál a zöld gyepen, ahogy végig tekint a lelátón, sugárzik róla a tisztelet, az alázat. Nemcsak labdarúgóként, a Békéscsabai Előre labdazsonglőreként, hanem edzőként is beírta magát a város sporttörténetébe. Pásztor József március 20-án tölti be hetvenedik életévét.

A zöldségek üde színük miatt is vonzzák az embert a csabai piacon, de az orrunk inkább a kolbászok, sonkák, csülkök világához vitt. A vásárcsarnok Kolbászkunyhójába szívesen beköltöztünk volna néhány napra kolbászolni, a kinti részen pedig találtunk olyan árusokat, akiknek a kínálata láttán egy darabig mozdulni sem tudtunk. Akikkel beszéltünk, a hagyományos termékek mellett tették le húsvéti voksukat.
 

Egy nő szépsége több okból is fakadhat. A közmondás szerint a külső megfog, a belső megtart. Azt is szokták mondani, a szépség relatív. Ezért is érdekes és izgalmas kérdés, hogy ki mit néz meg a másikon először. Kameránknak nyilatkozó úriemberek véleménye nem volt egységes. Van, aki először a szemét nézi meg egy nőnek, más pedig inkább az alakját. Azzal viszont nehéz vitatkozni, hogy a magyar nők nem szépek, hanem gyönyörűek. A csabaik meg aztán főleg.
 

 

Susánszky Pál személyében február végétől új elnök kezdte meg a munkát a Békés Megyei Lovas Szövetség élén. A ma is aktív díjugrató versenyző, versenyrendező, lovardatulajdonos számít a korábbi elnök Szabó Zsuzsa segítségére, akinek a közgyűlés az „Örökös Tiszteletbeli Elnök” címet adományozta.
 

A Hír FM vendége a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója, Seregi Zoltán volt, akivel a Színház házhoz megy programról, a teátrum képzéseiről, a Munkácsy 180 programsorozatban betöltött szerepükről, de a következő évad színdarabjairól is beszélgettünk.

 


 



 



 

 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában