Önkormányzati választások

2024.02.28. 18:05

Polgármesterjelöltek: itt a lista, kiket indít, támogat a Fidesz Békés-Csanádban

Erdős Norbert, a 4. számú választókerület országgyűlési képviselője szerda délután közösségi oldalán jelentette be, kik a Fidesz, a Fidesz-KDNP, a Fidesz és a Nemzeti Fórum, a Fidesz és a Kisgazda Polgári Egyesület polgármesterjelöltjei Békés-Csanád térségében, valamint kik azok a független jelöltek, akik a Fidesz támogatásával mérettetik meg magukat.

Csete Ilona

Június 9-én lesznek az önkormányzati választások.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

Mint a képviselő írta, az Önkormányzati Választási Egyeztető Bizottság döntése alapján a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjei a Békés-Csanád térségben: Orosházán Dávid Zoltán,  Medgyesegyházán Kraller József, Almáskamaráson Mazán Attila, Kevermesen Lantos Zoltán, Kisdombegyházon Magyar Zsolt István, Kunágotán Süli Ernő, Mezőhegyesen Pap István Tibor.
A Fidesz és a Nemzeti Fórum polgármesterjelöltje Kaszaperen Kun László, Medgyesbodzáson Varga Gábor.
A Fidesz és a Kisgazda Polgári Egyesület polgármesterjelöltje Békéssámsonon Annus István. 
A Fidesz polgármesterjelöltje Gádoroson dr. Szilágyi Tibor, Dombegyházon dr. Varga Lajos, Nagybánhegyesen Farkas Sándor, Nagykamaráson Pelle István, Pusztaottlakán Pál-Árgyelán Elvira, Tótkomlóson Gyivicsán János.
Független polgármesterjelöltek a Fidesz támogatásával: Mezőkovácsházán Csepreghy Elemér, Battonyán Boros Csaba, Dombiratoson Fehérné Andorka Ildikó, Lőkösházán Erni Róbert, Magyarbánhegyesen Murányi Zsolt, Nagyszénáson Brlázs Róbert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában