Időjárás

2024.04.10. 07:19

Szerdán is folytatódik az áprilisi nyár Békésben

Mutatjuk, milyen időjárásra számíthatunk szerdán Békés vármegyében.

Beol.hu
Illusztráció
Forrás: gettyimages

A fátyolfelhők mellett gomolyfelhők is megjelennek, de csak elvétve fordulhat elő zápor. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. 17 és 24 fok közé csökken a hőmérséklet - olvasható a koponyeg.hu oldalon.

Az északnyugatról érkező front a medence közepén fog feloszlatni, ezért az erősebb hatásai északnyugaton jelentkeznek. Itt nem csak a fronthatás, hanem az erős, helyenként viharos szél fogja erősen megterhelni az időjárás-érzékenyek szervezetét, és itt érvényesül erősebben a hőmérséklet visszaesése is.
Főleg a keringési és görcsös panaszok erősödésére számíthatunk, szív- és légzési panaszok jelentkezhetnek, jelentősen ingadozhat a vérnyomás, jellemzőek a mellkasi diszkomfortok és múló rosszullétek. Főleg a görcsös jellegű fejfájások gyakoribbak, és sok embernél az alvási nehézségek. Délkeleten, ahová csak gyengébben érkezik el a front hatása, némileg enyhébb panaszokra számíthatunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!