Egyedülálló fejlesztés

2024.04.22. 09:54

Rangos csomagolóipari díjat kapott a Kner Nyomda kereskedelmi igazgatója

Idén négyen kapták meg „A csomagolóipar haladásáért” szakmai elismerést az országból, köztük Molnár Anikó, a békéscsabai Marzek Kner Packaging Kft. (Kner Nyomda) kereskedelmi igazgatója. A díjat a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) elnöksége alapította 2016-ban.

Nyemcsok László

Molnár Anikónak Viszkei György adta át az elismerést

Forrás: Marzek Kner Packaging

A díj odaítéléséről a CSAOSZ elnöksége többségi szavazással döntött, a díjat Molnár Anikó Viszkei Györgytől, a szövetség társelnökétől vette át a minap.

A díjazott nyomdaipari mérnök, az Óbudai Egyetem jogelődjén végzett 1993-ban. A főiskola elvégzése után a kecskeméti Petőfi Nyomdában helyezkedett el, ahol gyártás-előkészítési vezető, kereskedelmi, majd logisztikai igazgató volt. 2011-től a Marzek Kner Packaging Kft. kereskedelmi igazgatója, két gyermek édesanyja.

A Marzek Kner a generális gyógyszergyártók, valamint a sajátmárkás termékeket gyártó élelmiszeripari és vegyipari vállalatok fő beszállítója. Célpiacainak igénye nem kifejezetten az egyedi technológiai tulajdonságokkal rendelkező termékekre fókuszál, hanem az állandó, szerződésnek megfelelő minőségű, nagy mennyiségű és kifejezetten heterogén csomagolószerek problémamentes szállítását tartja szem előtt.

Molnár Anikó irányításával olyan logisztikai megoldást fejlesztett ki a csabai Kner Nyomda partnerei részére, ami ebben az iparágban eddig nem volt elérhető. Az általuk kínált modellel az üzletfeleik válláról leveszik a csomagolóanyagok mennyiségének tervezését, a tényleges megrendelések menedzselését és a raktározást.

Mindezt egy jól felépített, informatikai megoldásokkal is támogatott folyamatmenedzsment rendszer veszi át, amire támaszkodva – az iparágban egyedülállóan – a csomagolóanyag-igény kiszolgálás valós idejűvé válik. Ennek hozadékaként a csomagolószerek gyártásának tervezése olyan mértékű szabadságot enged meg a nyomdának, ami az egyedi megrendeléseken alapuló módszerrel összehasonlítva, 20–30 százalék megtakarítási lehetőséget kínál a felhasználóknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!