Krimi

2024.04.10. 09:29

Megdöbbentő videó: parkolás miatt durvult késelésig a vita a szomszédok között

Elszabadultak az indulatok a szomszédok vitájában, egy kutyát is megszurkáltak a veszekedés közben.

Forrás: TV2/Tények

Kutyás támadás, késelés, rendőrségi nyomozás: ez lett egy szomszédviszály vége a zalai Vaspörön, ahol egy nő fogta magát, és először vízzel leöntötte a szomszéd férfit, majd a kutyáját is ráengedte, aki ezért egy késsel megszúrta az állatot. Mindezt hangos veszekedés kísérte, amiről a nő felvételt is készített és feljelentette haragosát. 

A felvételen látszik, hogy a 33 éves asszony, aki évek óta haragban van a mellette lakókkal, aznap is összeszólalkozott a családfővel az utcán. A vita úgy elharapódzott, hogy egy öntözőkanna vízzel leöntötte a férfit, majd a kikötött kutyáját eloldotta a pórázról, ami megharapta az 55 éves embert. 

Ezután a szomszédok kutyái is egymásnak estek, a férfi pedig újra megszúrta a már megsebesített állatot, és többször belerúgott a sajátját marcangoló másik kutyába – írja a zaol.hu.

A videó alapján azonban a nő ellen is nyomoznak, miután a kutyáját ráuszította a szomszédra. Az esetről a Tények számolt be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában