Közélet

2007.05.08. 17:49

Az idei Szarvas-Expo a megújuló energiákra figyel

Eddig 54 céggel született írásos megállapodás arról, hogy kiállítóként részt vesznek a május 25-27. között megrendezendő Szarvas-Expón — hangzott el azon a sajtótájékoztatón, melyet ma délután tartottak Szarvason.

l. j.

Ribár György, a szervező Ribár és Társai Bt. ügyvezetője hangsúlyozta: a második alkalommal megrendezendő expo látványosabb, színvonalasabb lesz a tavalyinál, a vásárlókat pedig még nagyobb kedvezményekkel várják.

Az idei expo újdonsága, hogy abba aktívan bekapcsolódik a város két oktatási intézménye is, nevezetesen a Tessedik Sámuel Főiskola Mezőgazdasági, Víz- és Környezetgazdálkodási Kara (amely a helyszínt is adja), valamint a Székely Mihály Szakképző Iskola. A kiállításhoz kapcsolódóan konferenciát is szerveznek, ahol központi szerepet kap a megújuló energiák hasznosítása. A kiállítók között is lesznek olyan cégek, amelyek a megújuló energia hasznosításával foglalkoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!