Jó csapat

2024.04.26. 18:33

Közösség díjat kapott a MenőMegyer Egyesület

Közösség díjat érdemelt ki a Poliák Pál által vezetett MenőMegyer Egyesület a helyiek szavazatai alapján Herczeg Tamás országgyűlési képviselőtől.

Licska Balázs

A politikus a Facebook-oldalán azt írta, hogy összetartó, jó közösséget alkot a csapat, amely immár 1200 taggal rendelkezik az internetes közösségi platformon. A MenőMegyer Egyesület tagjai a civil szervezet megalakulása óta a városrész több közterületét tették rendbe, virágokat ültettek, visszatelepítettek 19 ikonikus nyárfát, emellett rendszeresen szerveznek olyan közösségi programokat, ahol az együttlét és a jókedv a legfontosabb.

A MenőMegyer Egyesület tagjainak adta át a Közösség díjat Herczeg Tamás. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala

A Közösség díjjal az oklevél mellé és 60 ezer forint járt, amelyet saját, adózott jövedelméből ajánlott fel Herczeg Tamás országgyűlési képviselő, aki gratulált és további sikeres programokat kívánt a „menőmegyerieknek”. Hiszen, mint fogalmazott, nemcsak az a fontos, hogy jól működik-e egy egyesület, hanem az is, hogy látszódik-e a tevékenységük eredménye.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában