Gazdaság

2015.08.20. 15:49

Az orosházi Raiffeisen Bank is bezár

A Raiffeisen Bank, összhangban a tavasszal már bejelentett tervekkel, az idén szeptemberben 15 bankfiókját zárja be Magyarországon, így 67 fiókkal működik tovább, alkalmazottainak száma pedig az év eleji 2200-ról némileg 2000 alá csökken – írja az MTI.

BEOL

A Raiffeisen Bank idén szeptemberben 15 bankfiókját zárja be Magyarországon, így 67 fiókkal működik tovább. Az orosházi fiók szeptember 17-én még nyitva lesz, ez után a békéscsabai fiókot tudják felkeresni az ügyfeleknek.

Ahogy a BékésIfi.hu írja, az augusztus 6-i gyulai és szarvasi bezárást Békés megyében az orosházi fiók követi szeptember 17-én. Mindhárom egység ügyfeleit a békéscsabai, az Andrássy út 19. szám alatt található bankfiók veszi át.

Gyulán és Szarvason teljesen megszűntek a terminálok, de a BékésIfi információi szerint Orosházáin a Széchenyi téri Spar áruházban megmarad egy, így nem kell másik automatához fordulniuk az ügyfeleknek.

 

Címkék#Orosháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!