Kék hírek, bulvár

2014.10.21. 18:55

Soron kívül léptették elő ezredessé

Soron kívül tűzoltó ezredessé léptette elő Magyarország belügyminisztere Matuska Zoltán tűzoltó alezredest.

BEOL

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese a határozatot a Belügyminisztérium központi épületének márványaulájában megtartott ünnepségen vette át.

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül, nemzeti ünnepünk, október 23. alkalmából előléptette soron kívül tűzoltó ezredessé Matuska Zoltán tűzoltó alezredest, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettesét - olvasható az igazgatóság honlapján.

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke a belügyminiszter előterjesztésére hosszú időn át végzett kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából tűzoltó dandártábornokká nevezte ki dr. Takács Árpád tűzoltó ezredest, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóját. Dr. Takács Árpád korábban a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot irányította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!