Kék hírek, bulvár

2014.09.22. 10:28

Árokba fúródott egy busz az M43-ason, tizenhárman kórházban

Oldalára borult egy román rendszámú busz hétfő délelőtt a makói elkerülőút körforgalmában, az M43-as autópálya földeáki lehajtójánál, több ember megsérült - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-kapitányság szóvivője az MTI-t

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Szenti Szabolcs elmondta, az autóbusz árokba csúszott, a balesetben többen megsérültek, az elsődleges adatok szerint ketten súlyosan.

Az érintett útszakaszt a mentés és a helyszínelés idejére lezárták – tudatta a százados.

Frissítés: A kétszintes – a járművön olvasható feliratok szerint Olaszország és Románia között közlekedő - busz ablakait a tűzoltók több helyen is kitörték, azokon keresztül menekítették ki az utasokat.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a helyszínről tizenhárom embert szállítottak kórházba a mentők, az elsődleges adatok szerint közülük ketten sérültek meg súlyosan. A rendőrség tömegszerencsétlenséget eredményező közlekedési baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indított nyomozást – tudatta a százados.

Molnár Krisztina, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a helyszínre érkező makói tűzoltók egy vízszállító járműhöz kötve stabilizálták a buszt, mert félő volt, hogy teljesen felborul.

A busz sértetlen utasait, tizenkilenc embert a makói rendőrkapitányság épületébe szállították, és ott enni és inni kapnak – tudatta a hadnagy.

 

 

 

Címkék#buszbaleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!