Sport

2014.09.21. 19:30

Fehér Zsófia nyerte a Szekszárd Kupát

Szekszárd adott otthont a hét végén a Szekszárd Kupa női felnőtt és ifjúsági asztalitenisz versenynek.

BEOL

A viadalon jól szerepeltek a PET BAU ASE Orosháza fiataljai. Egyéniben a horvát nemzetközi bajnokságról hazatérő válogatott Fehér Zsófia szerezte meg az aranyérmet. Az orosházi lány az elődöntőben Nagypál Mártát (Jászkun Volán) verte 4:1-re, majd a döntőben nővérét, az európai ranglista 87. helyén álló Nagypál Csillát (Jászkun Volán) győzte le 4:0-ra. Balogh Klaudia a négy közé jutásért búcsúzott, így az 5—8. helyen végzett. Benkő Anett a nyolc közé jutásért esett ki.

Leány párosban Balogh Klaudia a statisztikás Göndör Fannival az oldalán a döntőbe jutott, ahol a Nagypál-nővérektől szenvedtek vereséget, így ezüstérmesek lettek. A nyolc közé jutásért esett ki a Benkő Anett, Szoboszlai Laura ((Orosháza, Postás SE) duó, valamint a ceglédi Orosz Adrienn és Séllei Anett kettős.

A felnőtteknél egyéniben az orosháziak közül Csáki Rita a 8 közé jutásért búcsúzott, míg Kakuszi Lilla a 16 közé kerülésért esett ki. Párosban a Balogh Klaudia, Csáki Rita duó és a Kakuszi Lilla, Hepke Johanna (Erdért SE) kettős is a nyolc közé kerülésért búcsúzott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!