Sport

2014.04.19. 20:58

Döntetlen az orosházi focipályán

Az ESMTK-val játszott mérkőzésen az orosháziaknak meg kellett elégedniük az egy ponttal.

BEOL

Orosháza FC—ESMTK 1—1 (0—1)
NB III-as Orosháza, Mátrai Sándor stadion, 200 néző. V.: Brezovai. Orosháza: Bordás D. — Szűcs D., Tóth I., Szabó N., Medvegy — Juhász N., Huszár (Márki), Fülöp, Végh (Füredi) — Styecz, Csák (Baranyai). Edző: Kvasznovszky József.


Egy perces gyászszünettel kezdődött a találkozó, a 60 éves korában elhunyt Veres Istvánra, az Orosházi Kinizsi volt játékosára emlékeztek.
Mezőnyjátékkal telt az első félóra, amelynek végén egy baloldali beadás után Dobesch szerzett 5 méterről vezetést a fővárosiaknak. A 44. percben Medvegy visszagurítása után Juhász N. lőtt a felső lécre. A második félidőben nagy fölénybe kerültek a hazaiak, Baranyai beállítása után megélénkült az OFC játéka.

A 81. percben Baranyai a szöglet zászlónál „megkeverte” védőjét, beadása után Füredi 5 méterről fejelt az ESMTK hálójába. A hajrában beszorította ellenfelét az OFC, de újabb gólt nem tudott szerezni. G.: Dobesch a 30., Füredi a 81. percben. Jó: Styecz, Füredi, Baranyai, ill. Bonica, Dobesch, Fekete.  


Kvasznovszky József: — Egy félidő előnyt adtunk az ellenfélnek. Szünet után fölényben játszottunk, több nagy helyzetet elhibáztunk, így meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Túri Zoltán: — Küzdelmes mérkőzés volt. Az első félidőben mi, a másodikban az Orosháza játszott jobban, így a döntetlen igazságos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!