Sport

2014.09.17. 08:42

Második lett Zahorán Ádám a hat órás futáson

A Németországban megrendezett hat órás futóversenyen a negyedik óráig Zahorán vezette a mezőnyt. Itt érte el a holtpontot, ahol visszacsúszott a második helyre, amit kemény küzdelem árán tudott megtartani.

BEOL

A hét végén rendezték meg a 6 órás futás országos bajnokságát Németországban, melynek az észak-bajorországi Weißenstadt városa adott otthont. Egy, a helyi tó körül kijelölt 3,8 kilométeres körpálya szolgált a verseny útvonalaként.


Zahorán Ádám rengeteget edzett az utóbbi hetekben, és számos versenyen állt rajthoz, így a szezon utolsó versenyét képező 6 órás bajnokságon mind fizikailag, mind szellemileg fáradtan indult.

A negyedik óra végéig az élen haladt, de ekkor érte el a holtponton, ezután visszaesett a második helyre, amit a hátralévő két órában óriási közdelem árán sikerült megtartania. Végül 79 061 kilométerrel az egyéni versenyben második, a csapatversenyben az LG Würzburg tagjaként az első helyet szerezte meg.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!