Sport

2010.11.13. 17:34

Újabb focibotrány Békés megyében

Negyvenöt perc élmény jutott a mintegy százfőnyi publikumnak a Tarhos—Telekgerendás megyei harmadosztályú labdarúgó-mérkőzésen. Az első játékrész 1—1-es eredménnyel zárult, kevesen gondolták, hogy nem lesz folytatás.

g. p.

Levonuláskor a telekiek kapusa, Metzger Gyula került összetűzésbe az egyik tarhosi szurkolóval. A telekgerendásiak szerint a kapus kapott egy pofont, a vendégcsapat pedig emiatt már nem akarta folytatni a találkozót. A második félidőre már ki sem jöttek a pályára, s a tarhosi együttes és Pogonyi Ferenc játékvezető is hiába várt rájuk.

A bíró öt perc várakozás után lefújta a meccset. A telekgerendásiak közül az egyik résztvevő úgy látta, hogy az a bizonyos néző, már a mérkőzés közben kiszúrta magának a kapust.

A jegyzőkönyv tanúsága szerint az öltözőbe vonuláskor egy néző pofonvágta Metzger Gyula kapust. A vendégek már nem tértek vissza a pályára, mert nem látták biztosítottnak a biztonságukat.

Erdős Zoltán, a Tarhos technikai vezetője így látta az esetet: — Levonuláskor a telekiek kapusa odament egy nézőhöz, vállal meglökte, mire az visszalökött. Kár, hogy így ért véget az idei utolsó hazai mérkőzésünk. Belicza János, a telekiek edzője: — Sajnálom, hogy ilyen incidens miatt ért véget az amúgy sportszerű mérkőzés.

Mint arról beszámoltunk, egy hete idő előtt lefújták az NB III-as Szabadkígyós-Jánoshida labdarúgó-mérkőzést, mert a pályán verekedés tört ki. Ott is a vendégcsapat kapusát támadták meg. Még nem született szövetségi döntés az ügyben. Az eset kapcsán a rendőrség nyomozást indított.

<!-- Újabb focibotrány Békés megyében Negyvenöt perc élmény jutott a mintegy százfőnyi publikumnak a Tarhos—Telekgerendás megyei harmadosztályú labdarúgó-mérkőzésen. Az első játékrész 1—1-es eredménnyel zárult, kevesen gondolták, hogy nem lesz folytatás. g. p. Mint arról beszámoltunk, egy hete idő előtt lefújták az NB III-as Szabadkígyós-Jánoshida labdarúgó-mérkőzést, mert a pályán verekedés tört ki. Ott is a vendégcsapat kapusát támadták meg. Még nem született szövetségi döntés az ügyben. Az eset kapcsán a rendőrség nyomozást indított. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!