Sport

2010.01.03. 17:15

Mérlegen az Orosháza-Gyopárosfürdő KSC női csapata

A női kézilabda NB I B Keleti csoportjában az őszi idényben az Orosháza-Gyopárosfürdő KSC 10 ponttal a tizenegyedik lett. A csapat szereplését Marton Richárd edző értékelte.

V. L.

— Négy új játékos érkezett, akiket be kellett építenem a csapatba, míg a régiek közül többeknek új poszton kellett bizonyítaniuk. Sajnos több mérkőzést néhány gólos vezetés után egy-egy góllal buktunk el a végjátékban, ami lelkileg is megviselte a lányokat. Szinte minden találkozón bekövetkezett egy tíz-tizenöt perces hullámvölgy, amit a jövőben szeretnénk a minimálisra csökkenteni. A vezetés, a szurkolók és a kézilabdázók is többet vártak az ősszel a tavalyi hatodik helyezés után – mondta az edző.

Marton Richárd hozzátette: – Egyénileg nem volt igazán kiemelkedő teljesítmény, a jó közepes átlagot hozta Mészáros Melinda kapus, a védekezésben Németh Dóra, rajtuk kívül Kovács Brigitta és a rutinos Csendes Edit dicsérhető. A többiek hullámzó teljesítményt nyújtottak. A felkészülést a tavaszi szezonra január 4-én kezdjük heti négy edzéssel. A tavasszal jobb a sorsolásunk, nyolc mérkőzést játszunk itthon és csak ötször utazunk vidékre. A bajnokság második felében előrelépést várunk a csapattól és szeretnénk a középmezőnyben végezni.

Címkék#Orosháza

Ezek is érdekelhetik