Sport

2008.11.24. 20:10

Megérkezett a csabaiakkal felálló kick-box válogatott Guimaraes-be

Délután megérkezett a magyar light-contact, K-1 és low-kick kick-box válogatott Portóba, majd autóbusszal tovább utazott Guimaraes-be a WAKO Kick-box Európa-bajnokság helyszínére, több békéscsabai sportolóval.

BEOL

A hosszú repülőút után a hétfőt pihenéssel töltik a versenyzők, hiszen a mérlegelésre kedden kerül sor. A hangulat visszafogott, hiszen többen „étvágytalanok”. Hiába, a megfelelő versenysúlyért meg kell szenvedni – vélik. 

Mára tehát pihenés a beütemezett program, de holnap már átmozgató edzést tart a két szakvezetö, Zrínyi Miklós mesteredző (ligt-contact) és Rehák György (K-1, low-kick). A szálloda legnépszerűbb technikai találmányának a csapat magával hozott mérlege bizonyult, hiszen a holnapi hivatalos mérlegelés előtt ma buzgón mérte magát a csapat többsége, hogy lássa, hogyan áll a versenysúlya.

A Békéscsabai Lakótelepi SE válogatottjai közül Batta Csaba lehet a legnyugodtabb, hiszen súlycsoport határ alatt van, Debreczeni Dezső, Szabó László és Kondacs György enyhén „túlsúlyos”, de ez a holnapi edzés után bőven lejön majd.

A programban egyébként már szerda este is szerepel néhány selejtező mérkőzés, valószínűleg a megnyitó program részeként. Hogy ki vívja, melyik súlycsoportban, az a holnapi sorsolás után dől majd el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!