Sport

2008.05.03. 18:56

Ott lesz Pekingben az orosházi birkózó

Miközben immár 100 napnál is kevesebb van hátra a 2008-as pekingi nyári olimpiáig, tovább folytatódnak a különböző sportágak kvalifikációs versenyei. Ezen a hétvégén szabadfogású birkózóink előtt az utolsó esély nyílt meg a kvótaszerzésre.

cs. i.

A birkózók Varsóban lépnek szőnyegre ma és vasárnap. Súlycsoportonként három hely volt még kiadó. Az elmúlt egy-két hét szűkölködései után magyar versenyző ma ismét kvótát szerzett. Ráadásul egyszerre kettő. A szabadfogású birkózók végső, varsói selejtezőjén a 96 kilogrammos, orosházi Kiss Gergő és a 120 kilós Aubéli Ottó harcolta ki a pekingi részvételt.

Németh Béla orosházi polgármester nagy örömmel hívta szerkesztőségünket, hogy megossza a jó hírt. Az orosházi válogatott birkózónak nem a médiakapcsolatokra, hanem a versenyzésre kell koncentrálnia, viszont kísérői, az orosházi sportember klubjának a vezetői is a helyszínen izgultak a sikerért, ők tájékoztatták az itthoniakat a kvótaszerzésről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!