Hirdetés

2023.09.19. 09:16

Tervezzenek osztálykirándulást a pusztaottlakai Autós Safari Parkba!

Bár a tanév még csak most kezdődött, az osztálykirándulások helyszíneit máris lefoglalják. Van azonban egy olyan hely, ráadásul Békés vármegyében, ami különleges élményekkel és tárt karokkal várja a csoportokat és osztályokat. Ez nem más, mint a pusztaottlakai Autós Safari Park, ahol minden adott az egy, vagy akár többnapos kirándulásokra is.

Vásári Erzsébet

Safari busszal, állatsimogatóval, pónilovaglással, dodgemmel, kisvasúttal, körhintákkal, ugrálóvárral, trambulinnal, és igény szerint ifjúsági szállóval várják a kirándulni vágyó osztályokat, csoportokat, valamint táborokat a pusztaottlakai Autós Safari Parkban.

 

Az élményközpontban minden adott, ami egy csoportos foglalkozáshoz, vagy közös időtöltéshez szükséges. A fentieken túl ugyanis rendelkeznek kettő, 100 fő befogadására alkalmas fedett filagóriával, illetve pincével, amelyek alkalmasak többek között születésnapok, keresztelők, ballagások, szertartások, legény- és lánybúcsúk, csapatépítő tréningek, valamint disznóvágások tartására, de van itt szauna, erdélyi dézsafürdő, valamint további közösségi tér, biliárd terem, ahol rex asztal és felnőtt csocsó is várja a kikapcsolódni vágyókat. Akik pedig lelki elvonulásra vágynak, a helyben lévő fatemplomban megtehetik, de a kápolna alkalmas keresztelők, esküvők megtartására is. Ráadásul a park környezetében lehetőség van lovaglásra és pusztabuszozásra és egy kerékpáros tanpálya is várja a safari parkba látogatókat, bérelhető biciklikkel és rollerekkel.

 

De visszatérve a gyerekekre, van tollaslabda pálya, ping-pong asztal és óriási, számháborúzásra, vagy kincskeresésre alkalmas füves terület. Ezentúl van egy mini kerékpáros pályájuk is, ahol a kisebb gyermekek KRESZ táblákkal ismerkedhetnek meg háromkerekű kerékpáron és rolleren. 

 

Továbbá a kísérők felelőssége mellett ingyen használható a fedett bográcsozó, flekkenező és fedett szalonnasütő helyük is, amelyek használatáért szintén nem kell fizetni. Mindezekhez térítés ellenében tudnak biztosítani eszközöket és alapanyagokat is.

 

Rossz idő esetén a foglalások természetesen lemondhatók, vagy a programok kiegészíthetők kreatív kézműves foglalkozással, ahol szintén órákat eltölthetnek a látogatók.

Vendégek számára az ifjúsági szállóban igény szerint biztosított a táskák, ruhák számára zárható helyiség, valamint szálláshely és további étkezési lehetőség is.

 

Az Autós Safari Park munkatársai várják az érdeklődők jelentkezését a 0630/9636262 telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen, illetve sok információt megtalálható a https://safaripark-pusztaottlaka.hu/ oldalon.

Az árakat tekintve minimum 10 fő esetén csoportos belépővel 500 forint/fő kedvezményt biztosítanak az alap jegyárból, továbbá csoportonként két felnőtt számára biztosítanak ingyen jegyet kísérő, vagy túravezetőként. De 500 forint további kedvezmény jár jegyenként, amennyiben a látogató vagy részéről valaki a Facebook oldaluk kezdő lapján legfelül kiemelt videós bejegyzésükre klikkelve azt megosztja, és kommentben ajánlja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában