Hirdetés

2023.04.21. 09:50

Állati jó tulipánszüret kezdődik Tázláron

A tázlári TulipGarden Homokhátság ismét virágba borult, ezért április 1-jétől, szombattól május 7-ig tulipánszüretre hívja a látogatókat. Mit hozz magaddal? Metszőollót, kosarat, az egész családot – no meg nagy adag jókedvet! A szemet gyönyörködtető látványról, az állatsimogatás élményéről és a játszótéri mókáról a TulipGarden gondoskodik.

Pr-cikk

Felejthetetlen látvány ezernyi ringatózó virág között sétálni! A Covid óta tömegek vágynak ki a természetbe. Soltvadkerttől néhány kilométerre, Tázláron megint kinyíltak a nárciszok, a jácintok, a tulipánok! Gyertek tulipánt szüretelni!

PIHE-PUHA ALPAKKA 

Igaz, rengeteg óvoda, iskola, idősotthon keresi fel a tázlári háromhektáros virágoskertet, ez a szüret családi programnak is kiváló: amíg a szülők virágot szüretelnek, a gyerekek a zárt játszótéren mulathatnak és még állatokat is simogathatnak. Nyuszik, szurikáták, alpakkák, csacsik, pónilovak, mókusok és tengerimalacok versengenek a gyerkőcök kegyeiért.

 

HÚSVÉTI VIRÁGESŐ

Aki tökéletes húsvéti programot keres, megtalálta! A szüret és az állati jó kikapcsolódás mellett hab a tortán, hogy tojáskeresés, rajzolás, arcfestés, büfé, kézművesvásár színesíti az egyébként is remek napnak ígérkező tulipánszüretet.

Az idei szezon újdonsága, hogy a lebilincselő virágszőnyeget profi fotós segít megörökíteni, így akár egy rögtönzött családi fotózás is belefér a napba! 

 

NYITVATARTÁS
Április 1–2., 8–9–10., április
14–15–16., 21–22–23., április
28–29–30., május 5–6–7.

hétfő–csütörtök: 8–17 óra
péntek–szombat: 9–19 óra
vasárnap: 9–17 óra

Cím: I. körzet hrsz. 0231/40., 6236 Tázlár

Facebook: Tulip Garden Homokhátság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában