Labdarúgás

2022.09.14. 15:14

Legyél Te is női labdarúgó!

Valósítsd meg az álmaidat Békéscsaba legnagyobb sportklubjánál, ahol garantáltan jó közösség, nagyszerű hangulat és kiváló képzés vár – legyen szó akár az örömfociról, akár a topfutballról.

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia leány utánpótlás szekciója ebben az évben is várja az új jelentkezőket korosztályos csapataiba, amelyek a békéscsabai Kórház utcai Stadionban, valamint a 4-es Honvéd utcai Utánpótlás Központban folyamatosan javuló körülmények között edzenek. Befogadó egyesületként a Békéscsaba 1912 Előre Sportegyesület minden jelentkezést elfogad, és mindenkit sok szeretettel vár, hiszen a szakmailag differenciált csapatokban mindenki képességeihez illő közegben játszhat! 

A felhívás elsősorban 7-19 éves korú lányoknak szól és folyamatosan jelentkezni, információt kérni a korosztályos edző kollégáknál vagy az [email protected] címen lehet! Hajrá Lilák!

Gyere! Vár az Előre-család!

https://bcsla.hu/site/kapcsolat/jelentkezes/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában