Hirdetés

2022.08.04. 08:33

Mélyépítési művezetőt keres az Alföldvíz Zrt.

A dél-alföldi térség legnagyobb víziközmű-szolgáltatója, az ALFÖLDVÍZ Zrt. 1. sz. Területi Divíziója munkatársat keres teljes munkaidőben történő foglalkoztatással, mélyépítési művezető munkakörbe. A munkavégzés helye: Békéscsaba.

Feladatok:
- Mélyépítő csoport irányítása, hibaelhárítási és tervszerű karbantartási munka folyamatok megvalósításának megtervezése, egyeztetés utáni megvalósítása, a kapcsolódó műszaki feladatok elvégezésével.
- A divízió létesítményeiben munkát végző, humán erőforrás személyi állományának szükség szerinti támogatása, karbantartási és javítási feladatok elvégzése kapcsán
- A munkához kapcsolódó, teljes körű adminisztrációs feladatok elvégzése

Feltételek:
- Középfokú szakirányú végzettség
- B kategóriás jogosítvány
- Csapatban való együttműködés

Előny:
- Az ágazatban hasonló munkakörben szerzett munkatapasztalat
- Munkairányítói tapasztalat
- Békéscsabai vagy környékbeli lakóhely

Amit kínálunk:
- alapbér a besorolási rendszer alapján meghatározva
- Cafetéria költségkeret bruttó 210.000,- Ft/év
- Önkéntes Nyugdíjpénztári munkáltatói hozzájárulás, havi bruttó bér 4%-a
- balesetbiztosítás, szociális, élethelyzethez kapcsolódó juttatások, utazási támogatás, céges rendezvények, elismerési rendszer, üdülési lehetőségek saját üdülőinkben
- fejlődési lehetőség

A szakmai önéletrajzot a pozíció feltüntetésével a [email protected] e-mail címre várjuk.

Kérünk minden jelentkezőt, hogy amennyiben hozzájárul a pályázati anyagában megadott személyes adatai, benyújtástól számított további 2 évig történő kezeléséhez, úgy kérjük, az alábbi szöveget szerepeltesse a benyújtásra kerülő pályázati anyagában:

Nyilatkozom arról, hogy a pályázati anyagomban szereplő személyes adatok ALFÖLDVÍZ Zrt. általi, a benyújtástól számított további 2 évig történő kezeléséhez hozzájárulok abból a célból, ha a végzettségemnek, tapasztalatomnak megfelelő munkakör kerülne meghirdetésre, arról tájékoztathassanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában