Hirdetés

2022.08.03. 09:40

Férfi sneakerek – 5 tipp, hogyan válaszd ki a számodra legideálisabb modellt

A sneakerek már régóta töretlen népszerűségnek örvendenek, az évek folyamán pedig számtalan különféle modell lekerült a gyártósorokról. Éppen ezért nem mindig egyszerű kiigazodni a sneakerek világában, ha a számunkra legideálisabb modellt szeretnénk megtalálni. Nézzük meg tehát, mire érdemes figyelnünk ilyenkor?

Forrás: modivo.hu

Fotó: Denys

Felhasználás – hová szeretnénk az adott sneakert viselni?

Az egyik legnagyobb előnye ennek a cipőfajtának, hogy számtalan területen megállja a helyét. Nem csupán edzéshez, de a mindennapi viselet részeként is nagyszerűen mutat egy-egy divatos férfi sneaker. Ráadásul a manapság egyre nagyobb teret nyerő sportos elegancia végett már kifejezetten elegáns ruhákhoz – például zakóhoz vagy öltönyhöz – is viselhetünk sneakert. Tehát azt kell meghatároznunk elsősorban, hogy hová szeretnénk az adott lábbelit viselni. Ez alapján a ruhatárunk különféle elemeit alapul véve könnyedén meghatározhatjuk, mely modellek lesznek az ideálisak számunkra. Természetesen a nadrágokkal szokás őket kombinálni elsődlegesen. A farmert mindenki ismeri. Na és hogyan párosítsd divatos sneakereket fekete férfi nadrággal? Ugyanúgy, ahogy más nadrággal tennénk. Ez pedig annak köszönhető, hogy a sneaker univerzálisan felvehető szinte mindenhez – annyiféle típusa létezik.

Forrás: modivo.hu

Világos sneakerek az elegáns megjelenésért

Ha valóban elegáns szetthez szeretnénk sneakert viselni, akkor feltétlen a minta nélküli, egyszínű darabok közül érdemes választanunk. Ezek közül a legjobb választást pedig a fehér és a fekete darabok jelentik majd. Ilyenkor azonban érdemes a vastag talpú és a magasszárú darabokat elkerülnünk. Viszont így is bőven akad miből válogatnunk. Például az alábbi linken felsorakoztatott kínálaton végiggörgetve lehet róla némi fogalmunk, hogy mennyire változatos is ma már a sneakerek világa: https://modivo.hu/c/nok/cipok/sneakerek.

Színek és minták

Ha színesebb egyéniséget képviselünk, akkor is számtalan különféle sneaker áll rendelkezésünkre manapság. Már egészen érdekes szín- és mintavilággal találkozhatunk a sneakerek között. Ezeket azonban érdemes összehangolni valamely más egyéb ruhadarabbal. Például ha olyan pólót választunk, amely hasonló mintázatú és színű, mint a lábbelink, úgy valóban impozáns összeállításokat kaphatunk. Ha azonban gondunk akadna a megfelelő pólók megtalálásával, sokat számunkra az alábbi oldal: https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/polok-es-trikok.

Magasszárú sneakerek edzéshez

A magasszárú sneakerekről valószínűleg mindenkinek a kosárlabda játékosok jutnak elsőre eszébe. Ez pedig egyáltalán nem téves asszociáció, hiszen ezek a cipők oszlopos részét képzik a kosarasok ruházatának. Tehát az efféle lábbelik nagyszerű választást jelenthetnek edzéshez, és itt nem csupán a kosárlabdázás jöhet szóba. Hiszen aki rendszeresen jár konditerembe, az valószínűleg maga is nagyon jól tudja, mennyit jelent egy-egy guggolásnál, hogy mennyire tartja az adott lábbeli a bokát.

Retro sneakerek – az urban stílus kedvelőinek

A laza, urban stílust kedvelők számára valószínűleg nem is akad jobb választás a lábbelik terén, mint a különféle retro sneakerek. Ezek a klasszikus darabok tökéletesen tükrözik mindazt a lazaságot, ami a mai napig is oly nagy népszerűségnek örvend.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában