Univerzál Áruház

2020.09.19. 06:55

Sárkánybirodalom épül a csabai Vár-Játékban

Sárkányvár királyságától érkezett csomag a csabai Vár-Játékba. A ,,Törékeny!” jelzésű pakkot Nagy-Wolf Tünde, az Univerzál Áruház első emeletén működő, 600 négyzetméteres ,,játékrengeteg” vezetője vette át. Messzi-messzi földről érkezett a csomag. A bélyegző kéttornyú várat ábrázolt az egyfejű sárkányok címerével.

20200916 Békéscsaba Várjáték üzletben új megleetésre készülnek mondta el Wolf Tündi Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre Gyorgy

Azonnal a masnis papírdoboz köré sereglett mindenki. Óvatosan nyitották ki. ,,Hiszen ez, ez, ez… egy sárkánytojás” – kerekedett ki Tünde szeme. A mellékelt üzenetben csak annyi állt: ,,Úgy hallottuk, nálatok megfelelő helyet találunk a mi kincsünknek. És amikor kikel a tojásból a kis sárkány, sok-sok gyermek kedvence lehet.”

Amikor benéztünk a Vár-Játékba, a tojás közelében már készült a kis sárkány lakóhelye. Ha pedig körbetekintettünk, láttuk, hogy itt minden kipróbálható, megkapható, ami a gyermekeknek, a családoknak élményt, szórakozást nyújt. Igazi játékkavalkádba csöppen a család, ha felkeresi a folyamatosan bővülő Vár-Játékot. És mindig van új a Nap alatt. A Vár-Játék csapata a minap egy budapesti szakmai rendezvényen rengeteg új, ismeret- és készségfejlesztő játékot tesztelt, és amiket a legjobbaknak találtak, azok hamarosan, egészen karácsonyig megtekinthetők, megvásárolhatók a szaküzletben.

Fotók: Imre György

– A Vár-Játékban új szakmai irányt is megcéloztunk, a gyermekek készségfejlesztését helyezzük előtérbe – hangsúlyozta Tünde. – Új lehetőséget kínálunk óvodás- és iskoláskorú gyermekek számára. Iskolaelőkészítő óvodásoknak, írás- és olvasáselőkészítés,- fejlesztés elsősöknek, szövegértés, helyesírás, szókincsbővítés másodikosoknak, harmadikosoknak. Soós Emőke: Mese, mese, meskete... című műsorával a dalok, mondókák világába kalauzolja el a gyermekeket, és havonta egy alkalommal Hevesi Imre előadóművész is színesíti interaktív műsorával a Vár-Játék palettáját.

A Vár-Játék kreatív-hobbi osztályán az őszi workshop keretében kopogtatókat, asztaldíszeket készíthetnek a vásárlók szakemberek közreműködésével. Mindehhez őszi hangulatú kiegészítőkkel szolgálnak. Októbertől töklámpás-készítést és töklámpás szépségversenyt hirdetnek, a halloween jegyében ezt jelmezes partyval zárják. Ajándékbirodalmuk szeptember végéig tartó ajánlataként a megvásárolt tárgyakat díjmentesen becsomagolják.

Elérhetőség: Vár-Játék Kft., Univerzál Áruház, Békéscsaba, Andrássy u. 3-5.

Tel.: (66) 447-716, 70-411-2156,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában