Gaz és szeméttenger

2023.08.06. 16:35

Látványosan elhanyagoltak a közterületek Budapesten

A kerületi önkormányzatok inkább saját zsebből fizetnek a jobb állapotok elérése érdekében.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester beszédet mond a felújított Lánchíd átadásán a híd budai hídfőjénél 2023. augusztus 4-én

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Változatlanul gazos és szemetes a magyar főváros – írja a Magyar Nemzet a Metropol cikkére hivatkozva. Amíg Karácsony Gergely főpolgármester pénteken éppen átadta, immár másodjára a Lánchidat, addig a portál körbenézett Budapesten, hátha váratlanul rendbe tette a közterületeket a városvezetés, de sajnos nem ezt tapasztalták.

Többek között a Lágymányosi híd környékén, valamint a Csíkszereda parknál látható a gaztenger, Óbuda egy része pedig tele van szeméttel.

A Magyar Nemzet korábban megírta, hogy a kerületi önkormányzatok inkább saját zsebből fizetnek olyan tevékenységeket, amelyeket a fővárosi önkormányzatnak kellene.

A belvárosi V. kerületben például már alig maradt olyan park, amelynek működtetését a fideszes polgármester, Szentgyörgyvölgyi Péter ne kérte volna át a kerülethez.

A teljes cikkért kattintson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában