Kultúra

2016.11.13. 10:03

Durva kritikákat kapott a Békés megyei X-faktoros

Kifejezetten kemény kritikákat kapott a zsűritől, ám a közönség ezek ellenére is a biztos továbbjutók közé szavazta szombaton este Ónodi Jánost. Az X-Faktor kétegyházi versenyzője immár a harmadik élő show-ra készülhet.

Sz. Gy.

Négyen már távoztak a tehetségkutatóból, miután a szombat esti adásban újabb két énekes, illetve csapat kieséséről döntött a közönség és a zsűri. A második élő show-ban a tíz döntős ezúttal érzelmes oldalát mutathatta meg a közönségnek. A versenyzőkön ismételten nagy volt a nyomás, a mentorok pedig ezúttal sokkal kritikusabban hallgatták a produkciókat és mondták el a véleményüket.

A show egyetlen Békés megyei versenyzőjét sem kímélték. Ónodi János negyedikként lépett színpadra, Shawn Mendes Stitches című dalát adta elő „bulizósabb” hangulatban.

Az előző alkalommal önbizalomhiányát tették szóvá a mentorok, ezért – mint az a produkciót megelőző kisfilmből is kiderült – Gáspár Lacival egész héten igyekeztek a magabiztos fellépésén csiszolni. A jelek szerint ezzel nem is volt gond, a dalválasztás és az előadásmód azonban erős kritikákat kapott. Puskás Peti például egészen odáig ment, hogy a kétegyházi előadó produkcióját "egy semminek" nevezte.

A beérkezett közel félmillió szavazat összesítését követően kiderült azonban, a közönségnek igenis tetszett Ónodi János produkciója is, hiszen a biztos továbbjutók között szólították őt is az eredményhirdetéskor. A Soulbreakers nevű zenekarnak azonban búcsúznia kellett az X-Faktor színpadától; Dánielfy Gergő és Vince Aliz Liza párbaját követően pedig a mentorok úgy döntöttek, hogy a fiúnak ér most véget a verseny.

Az Ónodi Jánossal készült korábbi interjúnkat itt olvashatja, az előző fordulóban előadott dalát pedig itt hallgathatja meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!