Kultúra

2010.09.25. 21:39

Továbbjutott az Adam's Comedy

A legjobb 12 közé jutott szombaton este a Békés megyei Adam's Comedy, miután a párbajban maguk mögé utasították az Idol Eyes elnevezésű tinizenekart.

BEOL

Túl intelligens zenét játsztok ennek az országnak - jelentette ki szombaton este Mester Tamás, miután a párbajban összehasonlította a két produkciót. Az Adam''s Comedy tagjai ugyanis dzsesszes-blues-os megközelítésben dolgozták fel Michael Jackson Billy Jean című slágerét. Velük szemben a tizenéves tagokból álló Idol Eyed rockosabb, slágeresebb formában interpretálta a dalt.

Ezúttal azonban nem a zsűri, hanem a közönség döntött, mégpedig a szokásos módon emelt díjas sms-ek által. Nem tudni, a jó zene iránti elkötelezettség, vagy pedig a Békés megyei öntudat nyomott nagyobbat a latban, mindenesetre tény: a Tóth Ádám, Borsodi László, Skorka Zoltán és Tímár Tamás alkotta négyesfogat továbbjutott a Megasztár következő fordulójába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!