Közélet

2016.09.09. 14:22

Bojkottra szólított fel az Együtt Békéscsabán

Ne szavazz! – erre, vagyis bojkottra szólított fel az Együtt az október 2-ai kvótaellenes népszavazás kapcsán.

L. B.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke a pénteken Békéscsabán, a Szent István téren tartott sajtótájékoztatón elmondta, nem szabad felülni a jogkövetkezmények nélküli és Európai Unió-ellenes voksolásnak.

Úgy véli, Magyarország biztonságát közös európai megoldás szavatolná egységes kiutasítási és kvótarendszerrel, finanszírozással és határvédelemmel. Hozzátette, Brüsszel jogszerű menedékkérők ideiglenes elhelyezését kéri Magyarországtól.

Bod Tamás, a párt gyulai választókerületi elnöke hozzátette: egy átlagos Békés megyei ember több ufót látott, mint migránst. Kiemelte, hogy a bojkott a megfelelő válasz a népszavazásra, mely az első lépés lehet ahhoz, hogy kivezessék Magyarországot az Európai Unióból.

Orbán Viktor miniszterelnök Magyarország leggazdagabb embere – erről is beszélt Szigetvári Viktor, aki szerint a kormányfő adófizetői pénzek révén gazdagodott meg. Mint fogalmazott, Orbán Viktor 205 milliárd forintos vagyonát strómanok, családtagok és közeli ismerősök – Mészáros Lőrinc, Garancsi István – kezelik, és hogy ők is a kormányfőnek hála lettek vagyonos emberek.

Címkék#bod tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!