Közélet

2014.01.19. 16:57

A helyi kórház javára báloztak a Csabagyöngyében

A Csabagyöngye Kulturális Központban rendezték meg szombaton Békéscsaba városának jótékonysági bálját.

Ny. L.

Jótékonysági bál

Fotó:

A rendezvény mindig jótékonysági célokat szolgál, az idei bál bevételét, ami a támogatóktól, a tombolából folyt be, a kórház gyermekosztályának ajánlják fel, műszaki berendezéseket vásárol majd az egészségügyi intézmény. Az elsődleges adatok szerint 1,3 millió forint gyűlt össze.

Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere és dr. Becsei László kórházigazgató is megköszönte, hogy e nemes célra áldoztak a bálozók. Közel száznegyvenen vettek részt a mulatságon, ahol a nyitótáncot, a palotást a Nyíri Lajos TáncSport Egyesület mutatta be.

Ezt követően az István, a királyból adtak elő részleteket a Békéscsabai Jókai Színház művészei, Spergel Anna, Szente Éva, Szomor György és Presits Tamás, a Balassi Táncegyüttes közreműködésével. A Szomszédnéni Produkciós Iroda két tagja, Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs is jó hangulatot varázsolt a Csabagyöngyébe, hasonlóan a Hevesi Happy Band-hez.

A bál díszvendége volt Toró T. Tibor, az Erdélyi Magyar Néppárt elnöke és Zatykó Gyula alelnök. n

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!