Közélet

2011.09.09. 15:40

Nem érdemes pisztolypárbajozni a viharsarki zsarukkal

A Rendvédelmi Szervek Kiképző Központjában köszöntötték a napokban azt a három rendőrt, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az idei Országos Meghívásos Pisztoly Felmérőn.

BEOL

A nyár elején megtartott versenyen 46, egyenként háromfős csapat és 163 egyéni versenyző indult. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot a Körös Akció Osztály képviselte. A különböző helyzetekben végrehajtott gyakorlatok során a pontosság és a gyorsaság is nagyon lényeges volt. Hiba esetén ugyanis büntető időket kaptak a versenyzők, ami jelentősen visszavethette addigi teljesítményüket.

A hétköznapokban is speciális feladatokat ellátó rendőrökből álló igazán erős mezőnyben a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata szoros versenyben két elsőséget is szerzett. Egyéniben és csapatban is a legjobbnak bizonyultak. Teljesítményüket a Rendvédelmi Szervek Kiképző Központja dr. Gyurosovics József dandártábornok, megyei főkapitány jelenlétében átadott oklevéllel ismerte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!