Közélet

2010.05.19. 15:22

Új tulajdonosa van a Csabai Kolbászfesztiválnak

A Csabai Rendezvényszervezés Kft., melynek lényegében az egyedüli tevékenysége a Csabai Kolbászfesztivál megszervezése, lebonyolítása volt, eladta többségi tulajdonát Hégely Sándornak, aki Békéscsabán több vállalkozást is üzemeltet.

ny. l.

Dr. Ambrus Zoltán — akinek a nevéhez a kezdetektől tizenhárom sikeres fesztivált megrendezése kötődik — a mai (szerdai) tájékoztatón elmondta: az Elektroháznál egy 500 négyzetméteres sátorból nőtte ki magát a mára már nemzetközi hírű, kiváló minősítésű gasztronómiai fesztivál. A vérfrissítéssel valószínűleg még jobban kinőheti magát, szélesebb rétegeket mozgathat meg a rendezvény.

Hanó Miklós, Békéscsaba alpolgármestere hozzátette: ezért is tervezik a kolbászfalut, kolbászudvart panzióval a Gyulai út mellé, a pályázatot idén augusztusban nyújtják be. Az idei kolbászfesztivált a szokott helyen, a csabai sportcsarnoknál rendezik meg október 28-31. között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!