Közélet

2008.03.18. 16:29

Meneszthetik a gyopárosi vezérigazgatót

Dr. Dancsó József orosházi alpolgármester a képviselő-testülettől felhatalmazást kapott kedden az Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, Pásztor Imre visszahívására az igazgatóságból és ezzel egyidejűleg megbízási szerződésének megszűntetésére is.

cs. i.

Az orosházi városatyák legutóbb is zárt ülést rendeltek el, amikor az Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Zrt.-vel kapcsolatos ügyeket tárgyalták. Több órán át tartó vita sem hozott eredményt, ezért kedd reggelre újabb tanácskozás várt a képviselőkre.

A témáért felelős alpolgármester, dr. Dancsó József érdeklődésünkre elmondta, felhatalmazást kapott arra, hogy egyeztetéseket kezdeményezzen a tulajdonostársakkal (Orosháza 97 százalékban tulajdonos, az orosházi kórház 1 százalékos, az Orosházi Városüzemeltetési Zrt. 1 százalékos, a Dunaferr Komplex Kft. 1 százalékos) az alapszabály 2007. április 12-ei közgyűlés előtti állapotának visszaállítására.

Felhatalmazást kapott továbbá Pásztor Imre vezérigazgató visszahívására az igazgatóságból és ezzel egyidejűleg megbízási szerződésének megszűntetésére is. Dr. Dancsó József az egyeztetési folyamatában, tulajdonosi képviselőként, köteles bevonni a Gyopárosi Gyógyfürdő Zrt. jogi képviselőjét. A téma kapcsán kerestük a vezérigazgatót, de kedden sem a munkahelyén, sem telefonon nem értük el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!