Közélet

2007.08.21. 15:53

Lemondott Gonda Géza, de továbbra is jelen lesz Orosháza kulturális életében

Bár igazgatói tisztségéről lemond, a városi kulturális életből nem kíván kivonulni Gonda Géza. Az orosházi Petőfi Kulturális Kht. első embere családi okok miatt távozik, felesége ugyanis két és fél éve az Egyesült Királyságban dolgozik.

BEOL

A Hír6 hozta nyilvánosságra, amit helyi blogok és fórumok már pedzegettek: családi okok miatt lemond igazgatói megbízatásáról Gonda Géza, aki másfél éve irányítja a Petőfi Kulturális Kht. munkáját. (Korábban, a nyolcvanas években már irányította a művelődési házat, majd a gazdasági szférában dolgozott másfél évtizedig).
Lapunknak nyilatkozva a távozó szakember leszögezte: fogorvos felesége immár két és fél éve él és dolgozik az Egyesült Királyság-beli Brightonban, s az, hogy több időt tölthessenek együtt, csak így volt megoldható. Az általa irányított Kulturális Kapcsolatok Egyesülete, illetve az Esélyegyenlőség Tehetséges Fiatalokért Alapítvány élén tovább dolgozik, annál is inkább, mivel a Városi Képtárt közművelődési szerződés keretében az előbbi működteti. Jelenleg is éppen egy Interreg-programon dolgoznak nemzetközi partnereikkel: szombaton rendezték meg az V. Művészet Határtalanul konferenciát az orosházi képtárban.

Címkék#Gonda Géza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!